Flageolet

Werkervaring

In 1977 ben ik gestart als leerkracht in het basisonderwijs. (5 jaar) Daarna ben ik overgestapt naar het LOM-onderwijs. (leer en opvoedingsmoeilijkheden) Na zes jaar ben ik directeur geworden van een MLK-school (Moeilijk Lerende Kinderen.)

Na 14 jaar in het primair onderwijs te hebben gewerkt ben ik als hogeschooldocent werkzaam geweest bij Hogeschool van Utrecht (Seminarium voor Orthopedagogiek) Ik was daar docent aan de opleiding speciaal onderwijs, de opleiding tot IB-er en de schoolleidersopleiding. In die periode was ik ook werkzaam bij een schoolbegeleidingsdienst. Ik was daar betrokken bij de afdeling Management en Organisatie. Van deze afdeling heb ik een aantal jaren de leiding gehad. Kerntaken hier waren o.a. teambuilding, managementondersteuning,  het verzorgen van trainingen en cursussen en conflictbemiddeling.

Aan de opleiding tot ZKM-consultant (aan de universiteit van Nijmegen gelieerde opleiding van prof. Hermans) ben ik zes jaren docent geweest.

Tegenwoordig richt ik mij op coaching, conflictbemiddeling/teambuilding en managementondersteuning. De afgelopen jaren ben ik verschillende keren interim-directeur op een basisschool geweest. Op deze site kunt u meer informatie vinden bij de verschillende onderwerpen op de menubalk.